Zoek in de website

BMW M Club BBQ tour – 26 juli 2020

Na een tijd van gedwongen rust vanwege de getroffen Covid19 maatregelen ging de BMW M Club eindelijk weer los!

Hoe beter te beginnen dan met een BBQ tour,waarbij we uiteraard rekening hebben gehouden met de RIVM aanbevelingen, dus afstand van 1,5 m bewaren en geen handen schudden of knuffelen. 

BMW M Club Nederland verwelkomt partner Bergwerff BMW!

Het is een grote uitdaging om onderscheidend te zijn binnen de autobranche. Dat neemt niet weg dat Bergwerff Automotive die uitdaging dan ook graag aangaat. Bergwerff Automotive is Erkend Service Partner van BMW en MINI. Dat houdt in dat wij professionele service bieden in de breedste zin van het woord en daarnaast onafhankelijk kunnen opereren. Als Erkend Servicepartner hebben wij de mogelijkheid een uniek product aan te bieden en ons aanbod is zorgvuldig samengesteld met de leukste en snelste exemplaren die BMW heeft voortgebracht.Met een snel wisselende voorraad, waaronder de mooiste M Modellen, hebben we vast gespreksstof. Tot snel!

BMW M Club Nederland heet nieuwe partner JH Parts welkom!

JH Parts is een jong bedrijf dat is opgericht uit een enorme passie voor performance onderdelen. Zij streven naar perfecte kwaliteit carbon & performance producten voor uw auto.   JH Parts Levert voornamelijk carbon & performance onderdelen voor BMW & Mercedes. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om voor voornamelijk alle duits auto's (Porsche, Audi, Volkswagen etc.) carbon & performance onderdelen te leveren. Ook is het geen enkel probleem om met uw BMW M, Audi RS en Mercedes AMG model bij hen terecht te komen. Voornamelijk voor deze modellen hebben wij carbon & performance onderdelen leverbaar.   Ook kunt u bij JH Parts terecht voor montage, dit gebeurt in de eigen werkplaats op het adres waar JH Parts gevestigd is. Lloydsweg 28E te Veendam, Groningen