Zoek in de website

images/bmwm5-2019.jpg

eifel 4

Club Nieuws

Verslagen, nieuws en foto's van en over de BMW M club of van de afgelopen evementen.

Lees meer

onemoretime 14

Leden gespot

In leden gespot vertellen leden van de BMW M Club zijn of haar verhaal over hun eigen BMW M.

Lees meer

110318 26

Lid worden?

Lid worden van BMW M Club Nederland? Schrijf je snel in, en word lid van deze unieke club.

Lees meer

eifel 20

Agenda

Bekijk de volledige agenda van de BMW M club in 2019 en neem deel aan een van de evementen.

Lees meer

bmwmclub infohomepage

poster 07042019 2 inschrijvingposter 29 06 2019

CLUB NIEUWS

 • Aanmelden WhatsApp groepen

  Afbeeldingsresultaat voor whatsapp logo

  De BMW M Club Nederland zal de op deze pagina gevraagde gegevens gebruiken voor de communicatie met de leden, gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden. Echter door het gebruik van mobiele nummers in de WhatApp chat zijn die gegevens bekend binnen een beperkte groep clubleden binnen de chatgroep. Het is op elk moment mogelijk een groepchat te verlaten, daarna is het echter wel noodzakelijk opnieuw aan te melden. Verder verwijzen wij u graag naar ons privacy beleid.


  Doelen Whatsapp Groepen


   Algemene BMW M Club leden InfoApp: 
  Dit zal een chat worden waarin de deelnemers niet zelf actief kunnen chatten maar uitsluitend vanuit de BMW M Club informatie gedeeld zal worden.

  BMW M Club leden ChatApp:
  leden kunnen hier naar hartenlust chatten en posten, al zullen de normale regels van orde wel door de beheerders worden gehandhaafd natuurlijk.


    

  Aanmelding Whatsapp chat

  Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

   
 • Noordelijke Nederlanden Meeting

  In tegenstelling tot de voorgaande meeting, was de weersvoorspelling voor de zondag van de Noordelijke Nederlanden meeting helemaal top: 18 graden en geen bewolking. Zo zien we het graag. Dit keer vindt de Noordelijke Nederlanden meeting plaats in Noord-Holland. Er is ook vandaag weer een gevarieerd scala aan M-modellen, in totaal waren er 11 stuks aanwezig, maar de E46 was met 4 stuks het beste vertegenwoordigd.

  Lees meer...  

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

BLOG

 • Alweer een 30 Jahre?

  Dertig jaar geleden bracht BMW M GmbH de eerste cabrio-versie van de potente BMW M3 op de markt. Ter ere van dit heugelijke jubileum verschijnt deze zomer een zeer exclusieve en gelimiteerde versie van de BMW M4 Cabrio onder de naam BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre. Een van de twee speciale editie's is voorzien van de unieke kleur Mandarin II uni, die refereert aan de kleur Dakar Yellow.

  Lees meer...  
 • Rijtest BMW M4 CS

  Voor iedereen die een ‘standaard’ M4 niet hardcore genoeg vindt, maar het geld niet heeft voor een M4 GTS. Of voor ouders die hun kinderen niet willen verkopen vanwege immorele bezwaren en dus nog een achterbank nodig hebben – de M4 CS is het antwoord. Deze uitvoering is gelimiteerd, lichter, stoerder en sneller! Een auto die eigenlijk is bedoeld voor het circuit, maar ook nog eens bovengemiddeld presteert op de openbare weg.  

  Lees meer...