Zoek in de website

Toen we een hele tijd terug alweer een oproep deden aan de leden om zich aan te melden voor ons nieuwe topic “leden gespot”, was Wouter een van de eersten die zich aanmeldde. In zijn eigen woorden vertelt deze liefhebber over zijn BMW M3 E46, een pareltje dat moet gezegd worden, geniet van zijn verhaal.

Je hebt soms van die auto’s waar je als kleine jongen van droomt, ooit als je groot bent wil je zo’n auto beslist hebben denk je dan. Meestal komt het verstand met de jaren en snap je op latere leeftijd niet hoe je als kind of tiener idolaat kunt zijn geweest van zo’n oude kar. Soms echter blijft het gevoel hangen en ga je als volwassen kerel inderdaad op zoek naar je jeugdliefde, althans op autogebied welteverstaan. De droomauto in mijn tienertijd was een BMW M3 E30, ooit moest die er komen en dat gevoel ging bij mij niet meer weg!

De geschiedenis van Seattle gaat terug tot 1851 toen de stad officieel werd gesticht door de Denny Party, maar het gebied werd hiervoor ook al bewoond door de indianen. Sinds die tijd hebben er onder andere aardbevingen, een goldrush, crisissen, een wereldtentoonstelling en een veldslag plaatsgevonden. Waarschijnlijk denken jullie nu “leuk, maar we zitten op een BMW gerelateerde website” en “wat is de link tussen Seattle en BMW?” Nou, simpel, naast al deze geschiedkundige feiten was er nog een belangrijke die niet in de lijst stond.