Zoek in de website

Premio Banden + Autoservice Peter de Groot, al 17 jaar één van de bandenspecialisten voor de Hoeksche Waard en omstreken, gaat nog breder inzetten op service. Aan de Rembrandtstraat 6 in Oud-Beijerland is een tweede vestiging geopend. Een unieke vestiging met een geheel eigen beleving. In de werkplaats wordt uiteraard dezelfde service verleend als in de reeds bestaande vestiging, welke prominent aanwezig is op het bedrijventerrein De Hoogerwerf aan de Donkervoortlaan 2 te Oud-Beijerland.

Peter de Groot en zijn medewerkers kijken voortdurend naar de mogelijkheden om klanten nóg beter te bedienen. Met het Premio-dealerschap werd die service drie jaar geleden verder uitgebouwd. Klanten konden vanaf dat moment niet alleen terecht voor banden en gerelateerde services, maar ook voor het complete auto-onderhoud. Denk hierbij aan onder andere aan accu’s, aircoservice, APK, kleine- en grote beurten, oliewissel, remmen, schokdempers, uitlaten en het uitlijnen van voertuigen.

PremiePeterDeGroot

De autoservice is dusdanig gegroeid dat capaciteitsvergroting noodzakelijk werd, vertelt Peter de Groot. In de Rembrandtstraat, ter hoogte van bouwmarkt Multimate, is een werkplaats van 300 m2 en een buitenterrein van 800 m2 in gebruik genomen. In deze vestiging staan nieuwe machines en bruggen ten behoeve van het complete auto-onderhoud. In deze vestiging bestaat tevens de mogelijkheid om buiten de standaard openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur) een afspraak te maken.

Onderzoek toont aan dat, naast prijs en assortiment, de service één van de belangrijkste factoren is waarmee een vak handelaar zich onderscheidt van de concurrentie. De Groot: “met service bedoelen we specifiek advies, vakkennis, vriendelijkheid, snelheid, klantgerichtheid en een ruim dienstenaanbod voor de klant. Deze alsmaar toenemende vraag van consumenten en zakelijke klanten om compleet bediend te worden, vullen wij in met onze tweede vestiging.”

Vanzelfsprekend zijn er leenfietsen, leenauto’s en de mogelijkheid tot het maken van online afspraken via de website of Facebook.

Dankzij een transparante prijs, een ruim en actueel assortiment, gekoppeld aan een vakkundig advies, een hoogwaardige, technische knowhow en een uitstekende service speelt Premio perfect in op de eisen van klanten, meent De Groot. Met deze stap wil hij de duurzame en succesvolle relatie met zijn klanten verder uitbouwen en de Premio-filosofie nastreven: honderd procent klanttevredenheid.